Politica de transport si livrare:

In Brasov livrare gratuita

Toate livrarile in Codlea beneficiaza de transport Gratuit.

Comenzi in tara peste 200 lei, gratuit

Livrarea produselor comandate se va face prin:

  • Fan curier 22lei
  • Prioripost  14lei

Livrarea produselor comandate se va efectua intr-un interval de 2-4 zile lucratoare din momentul expedierii comenzii, in orice localitate din Romania.

Comenzile inregistrate in fiecare zi dupa ora 15.00 vor fi procesate a doua zi lucratoare. Comenzile efectuate in zilele de Vineri dupa ora 15.00, Sambata si Duminica, vor fi procesate in cursul zilei de Luni.

Documentele legale (factura) va sunt trimise intotdeauna in original odata cu comanda (in colet). Va rugam sa verificati comenzile si sa sesizati in scris orice lipsa a unui document si/sau produse in momentul primirii.
De asemenea firma de curierat este obligata sa va intocmeasca o chitanta cu suma de achitat (suma de pe factura) in cazul comenzilor cu plata ramburs. Daca nu ati primit chitanta respectiva va rugam sa o solicitati de la persoana care va face livrarea.

In momentul receptionarii coletului va rugam sa verificati integritatea coletului primit.

Daca coletul prezinta urme de deteriorare (este murdar, rupt, taiat, desigilat, indoit sau ud) refuzati primirea coletului, deoarece compania noastra nu a expediat niciodata vreun colet sub aceasta forma. 

 

Conditii retur:

Conform legislatiei in vigoare renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. Daca sunteti nemultumit de un produs, il puteti returna in termen de 14 zile calendaristice de la data intrării în posesia fizică. Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage, utilizând o declaraţie neechivocă, de exemplu, o scrisoare trimisă prin poştă, fax sau e-mail. În acest scop, puteţi folosi modelul de retragere alăturat (de facut un formular); folosirea lui nu este însă obligatorie. In acest caz, produsul va trebui returnat in starea initiala (cu toate accesoriile acolo unde este cazul), iar pentru returnare va trebui sa fie suportat costul transportului (inclusiv al rambursului banilor), de catre client; rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de 14 de zile calendaristice de la returConform prevederilor legale TOATE COSTURILE trebuie evidentiate de la inceput si cand comanda, clientul nu stie cat i se retine pt rambursul banilor …atentie ANPC

Aceste dispozitii se aplica in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta.

In cazul returnarii/inlocuirii produselor ca urmare a renuntarii la cumparare, costurile de returnare/inlocuire sunt suportate de catre client. Daca un client refuza primirea coletului, acesta se intoarce pe costul API Bio si noi nu putem prin niciun mijloc legal sa ilfacem sa suporte costul de retur.

In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare, cu toate documentele care l-au insotit (factura, etc.). Factura nu trebuie returnata. Pana la returul banilor, marfa ii apartine deoarece proprietatea s-atransferat in momentul incasarii. Dupa ce produsul se intoarce in depozit trebuie facuta factura de storno NU anulata cea de la client deoarece s-au generat costuri aferente acelei facturi

Persoanele care, din motive independente de respectarea obligatiilor din partea https://universbio.ro, refuza sau nu preiau coletul trimis prin Posta Romana sau curier vor fi inregistrate intr-o baza de date speciala. In eventualitatea unei noi comenzi, vor trebui sa plateasca cheltuielile de livrare si returnare a coletului precedent, impreuna cu noua suma datorata, in avans, prin transfer bancar. Asta se numeste blacklistare. Nici macar bancile nu mai au voie sa foloseasca baze de date (altele decat cele oficiale de tip Centrala Riscului Bancar si Centrala Riscului de Credit). Desigur este decizia proprietarului dar prin inregistrarea clientului intr-o baza de date (fara acordul lui desigur) se incalca grav GDPR.

 

RTL LTR

SHOP CART

  • No products in the cart.