POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A SITE-ULUI https://universbio.ro/

NOTA DE INFORMARE:

Iţi punem la dispoziţie această Politică de Confidenţialitate pentru a iţi explica modul în care prelucrăm și protejăm datele cu caracter personal atunci când utilizezi site-ul nostru.

Când colectam aceste date despre tine, noi acționăm în calitate de operator de date personale și avem obligaţia legală de a te informa despre prelucrarea datelor personale ca si utilizator al site-urilor noastre ṣi anume: ce date colectăm, de la cine, în ce scop, drepturile pe care le ai ṣi cum ne poţi contacta cu orice întrebare legată de Regulamentul 679/2016 si protecţia datelor. Acest document include ṣi Politica privind utilizarea fișierelor cookie

Conform cerinţelor Legii nr. 190/2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor) şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice avem obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine, un membru al familiei tale ori o altă persoană.

CONTINUTUL INFORMARII

  1. Cine suntem ?
  2. Ce sunt datele cu caracter personal?
  3. Cine sunt persoanele vizate?
  4. Ce date personale colectăm?
  5. Scopul prelucrării datelor
  6. Durata prelucrării datelor
  7. Stocarea datelor
  8. Transferul datelor cu caracter personal
  9. Drepturile persoanelor vizate
  10. Politica de cookies
  11. Securitatea datelor
  12. Actualizări politica de confidenţialitate
  13. Date de contact.
  1. CINE SUNTEM?

S.C. API BIOMANIA S.R.L. (denumită în continuare „Univers Bio”), persoană juridică română, cu sediul în Codlea, Judet: Brasov, Str. Carpati 34, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J08/872/2012., cod unic de înregistrare CUI RO30293972

S.C. API BIOMANIA S.R.L este deţinătoarea site-urilor web: https://universbio.ro care fac obiectul acestei informări.

Datele de contact ale responsabilului nostru cu protecţia datelor cu caracter personal sunt: Emilia Apitulesei Acesta poate fi contactat în scris pe adresa societăţii sau pe e-mailul dp@universbio.ro

Site-ul https://universbio.ro este o comunitate online care aduce către tine produsele noastre. Această notă de informare explică de ce avem nevoie de anumite date cu caracter personal pentru a putea furniza anumite produse sau servicii. Te rugăm sa o citeṣti cu atenţie, pentru că astfel vei înţelege ṣi controla aṣa cum iţi doreṣti tipul ṣi volumul de date personale ce îţi va fi prelucrat în mediul online.

2. CE SUNT DATELE CU CARACTER PERSONAL ?

Aṣa cum sunt explicate în Regulamentul 679/2016 „date cu caracter personal” înseamnă orice informaţii privind o persoană fizică identificată sau identificabilă („persoană vizată”). O persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitătii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Date cu caracter personal sunt, fără a se limita la acestea:

  • numele ṣi prenumele,
  • adresa,
  • numărul de identificare naţional –carte de identitate, paṣaport, CNP, permis auto etc
  • adresa de e-mail
  • adresa IP
  • datele de localizare
  • datele cardului bancar
  • anumite tipuri de cookie-uri.

Astfel, datele cu caracter personal sunt considerate a fi cele care permit identificarea unei persoane, sau care împreună cu alte seturi de date permit operatorului identificarea persoanei vizate.

Datele de identificare ce aparţin unei persoane juridice NU sunt date cu caracter personal.

3. CINE SUNT PERSOANELE VIZATE ?

Persoanele vizate în aceasta prelucrare sunt:

  • Partenerii noştri contractuali precum furnizori, clienți („Parteneri comerciali”);
  • Vizitatorii și utilizatorii site-ului nostru https://universbio.ro („Utilizatori”);

4. CE DATE PERSONALE COLECTAM ?

Colectăm și prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

  • din informațiile pe care ni le furnizezi tu, direct, astfel:
  • în cazul în care decizi să îţi faci cont de abonat,
  • înscrierii ca membru al Clubului Univers Bio,
  • înregistrării la newsletterul nostru,
  • prin trimiterea de mesaje prin completarea formularului din pagina de Contact de pe site-ul nostru,
  • la cumpărarea unui anumit produs oferit de noi
  • în cazul concursurilor
  • prin corespondența cu noi prin telefon, e-mail sau în orice altă modalitate.

In aceste situaţii se vor colecta date ca: numele ṣi prenumele, adresa, telefonul, informaţiile despre cardul bancar cu care vei efectua plata, userul ṣi parola contului, datele de identificare ale societăţii, ce doreṣti să ne transmiţi etc.

  • Din informaţiile pe care le obtinem când foloseṣti serviciile noastre

De fiecare dată când vizitați site-ul https://universbio.ro , colectăm automat următoarele date:

  • date tehnice, de exemplu acest lucru poate include Adresa Internet Protocol (IP) utilizată pentru conectarea calculatorului tău la internet, informațiile de conectare, tipul și versiunea de browser, setarea fusului orar, tipurile și versiunile extensiilor de browser (plug-in), sistemul și platforma de operare, tipul dispozitivului și marca dispozitivului mobil; aceste date sunt colectate și prelucrate în numele nostru, prin fişierele de tip cookie ale terțelor părți și puteți găsi mai multe informații despre acest lucru la adresa Politica privind utilizarea fișierelor cookie
  • date despre vizita dumneavoastră, de exemplu acest lucru poate include date despre URL, secvență de clicuri către, prin și de la site-ul https://universbio.ro (inclusiv data și ora), informațiile sau produsele pe care le-ați vizualizat sau căutat pe site (linkuri, imagini, bannere, casuţe, videoclipuri), interacţiunea cu mesajele primite de tine în casuţa de email (vizualizarea, click-ul în cadrul newsletterelor)

În cazul în care obținem datele dumneavoastră cu caracter personal de la o terță parte, vă vom furniza toate informațiile relevante despre prelucrarea acestora cât mai curând posibil, dar nu mai târziu de o lună de la obținerea datelor dumneavoastră cu caracter personal.

  • prin intermediul cookie-urilor. Atunci când utilizezi site-ul nostru pentru a căuta produsele și serviciile noastre și pentru a vizualiza informațiile pe care le punem la dispoziție, un număr de cookie-uri sunt utilizate de noi (cookies first party) și de terțe părți (cookies third party) pentru a permite funcționarea site-ului, pentru a colecta informații utile despre vizitatori și pentru a iţi oferi o experiență cât mai bună în utilizarea site-ului https://universbio.ro . Vezi Politica privind utilizarea fișierelor cookie

5. SCOPUL PRELUCRARII DATELOR SI TEMEIUL LEGAL

Atunci când solicităm date cu caracter personal pentru a respecta obligații legale sau contractuale, furnizarea acestor date cu caracter personal de către tine este obligatorie. Acest lucru înseamnă că, dacă astfel de date cu caracter personal nu sunt furnizate, nu vom putea să gestionăm relațiile contractuale sau să respectăm obligațiile legale ce ne sunt impuse. În toate celelalte cazuri, furnizarea de date cu caracter personal este opțională și nu ai obligația de a le furniza.

  • Adresa este solicitata când achiziţionezi un produs de la noi ṣi trebuie sa îţi fie livrat. Numele ṣi adresa sunt câmpuri obligatorii pe factura fiscală; s-ar putea să solicităm si alte date fiscale în conformitate cu legislaţia ṣi prelucrate în legatură cu tranzacţia pe care o doreṣti. Dacă doreṣti factură fiscală pentru compania ta solicităm datele de identificare ale societăţii. Prelucrarea acestor date are ca temei obligaţia legala de completare a documentelor fiscale ṣi de depunere a declaraţiilor fiscale la autorităţi. Stocam aceste date pentru o perioada de 10 ani.
  • Folosim informațiile pentru a verifica detaliile cardului bancar cu care vrei să faci achiziţia de pe site. Solicităm aceste informații pentru a procesa plata. Informațiile tale sunt stocate pe site-ul nostru și pe serverul nostru cloud https://www.gazduire.ro/sau nu, ambele cu sediul în cadrul Uniunii Europene. Detaliile cardului tău bancar sunt transmise unui terț procesator de plăți care are sediul în UE?. Nu păstrăm informațiile despre cardul tau bancar.
  • Telefonul iţi poate fi solicitat pentru diverse servicii care necesită contactul direct cu tine.  Userul ṣi parola sunt date criptate iar noi nu avem acces la acestea. Prelucrăm aceste date pentru a permite accesul în contul tău ṣi pentru a-ţi putea livra serviciile pe care le-ai ales (newslettere, mesaje si solicitări către noi, mesaje pe forumul site-ului). Temeiul legal al acestei prelucrări este intrarea ṣi executarea contractului dintre noi ṣi tine, contract în care tu eṣti parte de fiecare dată când accesezi site-ul https://universbio.ro prin acceptarea Termenilor ṣi Condiţiilor. Stocam aceste date pentru o perioada de 3 ani.
  • Atunci când ne trimiţi un mesaj prin intermediul site-ului https://universbio.ro colectăm ṣi prelucrăm datele tale în temeiul interesului legitim de a răspunde solicitării tale, de a păstra evidenţa reclamaţiei tale, a comenzii tale sau a altor solicitări similare. Stocăm aceste date pe o perioadă de 3 (trei) ani. Putem să îţi trimitem un e-mail de mai mult ori după ce ai făcut o solicitare, pentru a ne asigura că am răspuns la întrebarea ta și pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor noștri.
  • În cazul în care ne furnizezi în mod voluntar date cu caracter personal (inclusiv date cu caracter personal sensibile) prin interacțiunea ta cu site-ul https://universbio.ro sau prin corespondența cu noi prin telefon, e-mail sau în orice altă modalitate, din proprie voință și nu la cererea noastră, vom șterge astfel de date cu caracter personal din sistemele noastre dacă nu considerăm că prelucrarea acestora este necesară pentru un scop legitim al S.C. API BIOMANIA S.R.L, cu excepția cazului în care ai făcut aceste date publice (de exemplu, pe forum de mesaje care este vizibil publicului), caz în care vom șterge aceste date de pe site-ul nostru numai dacă legea impune astfel sau dacă nu dorim să le păstrăm.
  • Utilizăm informaţiile pe care le obţinem când accesezi site-ul https://universbio.ro în temeiul interesului legitim de a observa modul în care tu poţi naviga optim în paginile site-ului, în ce măsură aceste pagini corespund nevoilor de afiṣare ale dispozitivului tău particular, pentru a diagnostica eventuale probleme pe care le au serverele noastre atunci când livreaza pagini către anumite tipuri de dispozitive, pentru a analiza tendinţe etc. Aceste informaţii ne permit să îţi prezentăm conținutul site-ului în modul cel mai eficient pentru tine, sa îmbunătățim site-ul si funcţionalitatea lui ṣi sa îl administrăm eficient. Informaţiile sunt necesare ṣi pentru operațiunile interne, inclusiv în scopuri de depanare, analiză a datelor, testare, cercetare, statistică și de cercetare ṣi un alt motiv foarte important pentru a păstra site-ul https://universbio.ro în condiții de siguranță;
  • Putem folosi informaţiile furnizate de tine pentru publicitate și marketing, inclusiv pentru scopuri de marketing specific, astfel încât să oferim un conținut interesant, inclusiv un conținut personalizat. In acest caz vom prelucra datele cu caracter personal doar cu consimțământul tău. În aceste cazuri, îţi vom solicita separat consimțământul, în mod transparent. Prin urmare, în mod categoric, datele prelucrate nu sunt folosite pentru a trimite comunicări de marketing decât dacă optezi în mod explicit pentru aceasta prin acordarea consimtământului. In acest caz site-ul https://universbio.ro îti pune la dispoziţie o opţiune uṣor de folosit de retragere a consimtământului, în orice moment. Retragerea consimţământului nu va afecta legalitatea prelucrării care a avut loc înainte de retragerea acestuia.

Putem prelucra datele tale cu caracter personal, precum datele de identificare, datele de contact și adresa de reședință, ṣi în scopul posibilei exercitări a drepturilor sau a reclamațiilor noastre împotriva ta în viitor. Această prelucrare se bazează pe interesul nostru legitim, fiind necesar să ne exercităm drepturile în cazul unor eventuale litigii.

Consimțământ, utilizarea instrumentelor online, descărcări orice altceva se poate face pe site.

Concret, vom folosi informațiile tale cu caracter personal astfel:

Utilizatori și clienți:

În scopul furnizării serviciilor, a livrării de bunuri și efectuării plăților în baza contractelor relevante sau a comenzilor tale, îţi putem prelucra datele cu caracter personal, cum ar fi datele de identificare, datele de contact, datele bancare.

Această prelucrare se bazează pe:

  • Executarea unui contract la care Utilizatorii (în special clienții) sunt parte, sau
  • O obligație legală care ne este impusă.

Putem prelucra datele cu caracter personal astfel încât să îţi putem oferi informații despre bunuri sau servicii care considerăm că te interesează. Dacă eṣti un client existent, te vom contacta numai prin e-mail, cu informații despre bunuri și servicii similare cu cele care au făcut obiectul unei vânzări anterioare sau cu informaţii privind principalele noutăţi din domeniul economic ṣi de business, aṣa cum sunt reflectate în mass media prin intermediul newsletter-ului săptămânal.

Dacă eṣti un client nou, te vom contacta prin mijloace electronice numai dacă avem acordul tău prealabil. Dacă doreṣti sau nu să îti folosim datele în acest fel, bifează caseta corespunzătoare din formularul prin care colectăm datele dumneavoastră formularul de Contact în contul de utilizator.

Nu vom transmite datele tale cu caracter personal unor terțe părți, în scopuri de marketing, fără consimțământul tău explicit în acest sens.

Putem, de asemenea, să îţi folosim datele cu caracter personal pentru a măsura sau a înțelege conținutul preferat legat de produsele noastre și pentru a face sugestii și recomandări și altor Utilizatori ai site-ului nostru despre produse care ar putea să intereseze.

Candidați la job-urile publicate de S.C. API BIOMANIA S.R.L:

În legătură cu participarea ta la procesul de recrutare și selecție pentru unul sau mai multe din job-urile menționate ca disponibile, în cadrul S.C. API BIOMANIA S.R.L, îţi putem colecta și prelucra datele cu caracter personal, (de exemplu, datele din CV-ul pe care ni-l trimiți), în scopul selecției, evaluării competențelor profesionale pentru job-ul/job-urile la care aplici, precum și pentru comunicarea cu tine, pe parcursul derulării procesului de recrutare. Această prelucrare se bazează pe interesul legitim al S.C. API BIOMANIA S.R.L.Vom păstra aceste date doar 6 luni.

Prin activitatea desfășurată pe site-ul https://universbio.ro, nu vom colecta sau prelucra date cu caracter personal sensibile legate de tine (de exemplu, informații despre originea rasială sau etnică, opiniile politice, confesiunea religioasă sau convingerile filozofice, sănătatea, viața sexuală sau orientarea sexuală).

Nu folosim informațiile furnizate de tine pentru a lua decizii automate care ar putea să te afecteze. Atentie daca se fac profilari !

6. DURATA PRELUCRARII DATELOR

Vom păstra datele tale cu caracter personal pentru perioada necesară pentru a îndeplini scopurile enumerate în prezenta Politică sau pentru perioada impusă de legislația națională aplicabilă, în conformitate cu perioadele minime legale de păstrare aplicabile și/sau atât cât este necesar pentru a ne exercita drepturile legitime (și drepturile legitime ale altor persoane).

  • În cazul în care eṣti Clientul nostru vom păstra datele tale cu caracter personal pe perioada exercitării relației contractuale cu tine. Toate documentele financiare care conţin aceste date sunt păstrate conform Legii 82/1991 pe o perioadă de 10 ani.
  • În cazul în care avem o relație cu tine în calitate de Partener vom continua să păstrăm aceste date cu caracter personal până la încetarea relației noastre și apoi pentru perioada minimă de păstrare impusă de lege.
  • În cazul în care eṣti utilizator al site-ului https://universbio.ro (exemplu: ai creat un cont de utilizator pe site), vom păstra datele tale cu caracter personal pentru perioada în care contul de utilizator este activ la care se adaugă 6 luni.
  • În cazul în care eṣti abonat la newsletter-ul nostru, vom păstra datele tale cu caracter personal atâta timp cât doreṣti să primeṣti aceste informații.
  • Nu păstram datele cardului tău bancar
  • În cazul în care ne-ai trimis mesaje pe site în legătură cu o comandă, reclamaţie, nelămurire sau orice alt scop, păstrăm aceste date timp de 3 ani.
  • În cazul în care eṣti candidat la unul sau mai multe din job-urile publicate pe unul din site-urile de recrutare (Hipo, eJobs, Linkedin), vom păstra datele tale cu caracter personal pe toată durata desfășurării procesului de recrutare și selecție, plus o perioadă de 6 luni după încheierea procesului de recrutare (în cazul în care candidatul nu a fost angajat în companie).
  • În cazul în care prelucrăm datele cu caracter personal în temeiul consimțământului tău, aceste date cu caracter personal vor fi prelucrate numai pentru perioada prevăzută prin consimțământul tău, cu excepția cazului în care te hotărăṣti să retragi sau limitezi consimțământul înainte de expirarea acestei perioade. În astfel de cazuri, vom înceta prelucrarea datelor cu caracter personal respective în scopurile relevante, sub rezerva oricărei obligații legale de a prelucra aceste date cu caracter personal și/sau a nevoii noastre de a prelucra aceste date cu caracter personal în scopul exercitării drepturilor noastre legitime (inclusiv a drepturilor legitime ale altor persoane).

7. STOCAREA DATELOR

Site-ul https://universbio.ro este administrat și întreținut de S.C. ONE MINUTE GRAPHICS S.R.L. și găzduit de serverele companiei S.C. GAZDUIRE WEB S.R.L.

8. TRANSFERUL DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Vom dezvălui datele tale personale numai pentru scopurile menţionate anterior și pentru angajaţii, împuterniciţii, operatorii asociaţi sau  terţii enumeraţi în continuare. In acest sens, facem toate eforturile necesare să ne asigurăm că toţi acestia respectă prevederile Regulamentului 679/2016 si ale Legii 190/2018 astfel încât datele tale personale să fie prelucrate, securizate și transferate în conformitate cu legislația în vigoare.

  • Transferam date către companiile din grupul Univers Bio.

Datele tale personale pot fi comunicate oricărei companii care face parte din grupul nostru, care include companiile S.C. ONE MINUTE GRAPHICS S.R.L., dacă aceasta este în interesul nostru legitim în scopuri administrative interne (de exemplu, CRM) sau pentru auditarea și monitorizarea proceselor noastre interne.

Datele tale personale sunt administrate intern (baze de date generale ale site-urilor, de abonaţi,  participanţi la evenimente, utilizatori sau cumpărători ai serviciilor sau produselor noastre) pentru furnizarea serviciilor sau produselor noastre ṣi având ca temei obligaţia legală pentru situatiile guvernate de codul fiscal in vigoare. La bazele de date interne au acces angajaţii autorizaţi, care au primit instruirea necesară pentru respectarea securităţii bazelor de date, din departamentul contabil, tehnic, juridic, de marketing sau vânzări.

  • Transferăm date către împuterniciţi sau operatori asociaţi

Datele tale personale sunt transferate acolo unde este absolut necesar, pe baza principiului „need to know” – nevoii de a cunoaṣte, către companiile care ne furnizează servicii, ca de exemplu:

  • Companiile care ne furnizează servicii contabile, legale, auditorii ṣi alţi consultanţi externi care pot avea nevoie de acces la informaţii sau date pentru furnizarea serviciilor lor.
  • Agenţiile media prin intermediul cărora organizăm campanii promoţionale
  • Agenţiile de cercetare de piaţă care ne furnizează date necesare pentru dezvoltarea site-ului ṣi pentru oferirea produselor ṣi serviciilor cât mai aproape de nevoile tale
  • Companiile care asigură pentru noi serviciile oferite pe site: newsletter, suport clienti on-line, call-center, vânzare în numele nostru etc
  • Companiile de telecomunicaţii, de securitate cibernetică, de arhivare, back-up si recuperare a datelor etc
  • Companiile de curierat pe care le folosim pentru livrarea produselor catre clienti
  • Transferam date catre terti

Datele tale cu caracter personal pot fi transferate catre terţi, astfel:

  • Dacă avem consimţământul tău pentru aceasta
  • Dacă ne este solicitat de către o persoană care dovedeṣte că te reprezintă legal
  • Dacă S.C. API BIOMANIA S.R.L. vinde integral sau parţial acţiunile sau părţile sociale, noul proprietar va avea acces la toate datele, având în vedere principiul necesităţii de a păstra continuitatea afacerii
  • Dacă datele sunt solicitate de autorităţi sau instituţii ale statului sau în vederea respectării securităţii naţionale sau în combaterea activităţii ilegale
  • Dacă ne sunt necesare pentru a proteja drepturile, proprietatea sau siguranţa S.C. API BIOMANIA S.R.L. sau site-ului https://universbio.ro, a angajaţilor noṣtri, clienţilor, furnizorilor sau oricăror alte entităti cu care colaborăm.

Te informam că orice angajat, împuternicit, operator asociat sau terţ care prelucrează date cu caracter personal este limitat prin lege ṣi prin contract (confidenţialitate, securitate) să utilizeze datele tale în alte scopuri decât cele specificate de noi.

In afara cazurilor arătate mai sus, S.C. API BIOMANIA S.R.L. nu va  dezvălui, vinde, da spre consultare, închiria datele tale cu caracter personal.

  • Transferul datelor în afara UE / SEE

Te informăm ca unii dintre împuterniciţii , operatorii asociati sau terţii enumeraţi mai sus ar putea sa transfere datele cu caracter personal in afara UE / SEE (Spaţiul Economic European).

In acest caz, S.C. API BIOMANIA S.R.L. a inclus în Politica de confidenţialitate măsuri menite să se asigure că destinatarul acestor date va proteja la rândul său informaţiile tale. Intre protecţiile adecvate acestei situaţii enumerăm:

  • o decizie privind caracterul adecvat emisă de Comisia Europeană cu privire la țara sau țările de destinație;
  • o certificare „scut de confidențialitate” „Privacy Shield” (vezi https://www.privacyshield.gov/welcome)
  • reguli corporatiste obligatorii corespunzătoare;
  • (un cod de conduită aprobat, împreună cu angajamentele obligatorii și executorii ale operatorului de date sau persoanei împuternicite de către operatorul de date din țara aflată în afara UE și SEE;
  • un mecanism de certificare aprobat, împreună cu angajamentul obligatoriu și executoriu al operatorului de date sau al persoanei împuternicite de către operatorul de date într-o țară din afara UE și SEE de a aplica garanțiile corespunzătoare; sau
  • clauze contractuale standard UE aprobate de Comisia Europeană.

9. DREPTURILE PERSOANELOR VIZATE

In calitate de persoană vizată, conform Regulamentului 679/2016 ai următoarele drepturi:

  • Dreptul la informare prevăzut de art. 13 și 14 din Regulament. Acest drept îţi permite să ṣtii chiar de la început, de când datele tale sunt colectate, cum anume vor fi folosite, de ce, cui se transferă, durata prelucrării ṣi drepturile tale. Politica noastra de confidenţialitate prin aceasta Nota de informare face tocmai acest lucru.
  • Dreptul de acces la datele tale prevăzut de art. 15 din Regulament. Acest drept îţi permite să obţii oricând de la noi o confirmare dacă datele tale sunt sau nu prelucrate. Dacă datele sunt prelucrate, ne poţi solicita o copie a acestora. 
  • Dreptul la rectificarea datelorprevazut de art. 16 din Regulament. Acest drept îţi permite să ne soliciţi rectificarea sau completarea datelor tale, fără întârziere nejustificată.
  • Dreptul la ṣtergerea datelor („dreptul de a fi uitat”) prevăzut la art.17 din Regulament. Acest drept îţi permite să ne soliciţi ṣtergerea datelor tale fără întârziere. Acest drept nu se aplică dacă prelucrarea în continuare este necesară în exercitarea dreptului la liberă exprimare ṣi informare, dacă prelucrarea are ca temei o obligaţie legală, dacă datele sunt prelucrate în interes public în domeniul sănătăţii, arhivării, cercetării ṣtiinţifice, istorice sau statistice. De asemenea dreptul nu se aplica dacă datele sunt necesare pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept al S.C. API BIOMANIA S.R.L în instanţă.
  • Dreptul la restricționarea dateloreste prevăzut de art. 18 din Regulament. Acest drept are caracter temporar. Poţi să ne soliciţi restricţionarea datelor daca tu crezi că acestea nu sunt exacte – pe perioada cât verificăm exactitatea acestora sau dacă prelucrarea este ilegală ṣi doreṣti restricţionarea ṣi nu ṣtergerea datelor; de asemenea, dacă noi nu mai dorim să prelucrăm aceste date dar tu ni le soliciţi în vederea constatării, exercitării sau apărării unui drept în instanţă. Ca urmare a unei astfel de solicitări, vom opri prelucrarea datelor pentru o anumită perioadă de timp. Dacă se va ridica restricţia de prelucrare, tu vei fi notificat.
  • Dreptul la portabilitatea datelor este prevăzut de 20 din Regulament. Acest drept se referă la posibilitatea de a primi datele tale furnizate într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat și de a transmite aceste date altui operator, fără nicio opoziţie din partea noastra. Datele personale la care se referă acest drept sunt cele obţinute de noi în temeiul consimtământului sau pe baza unui contract sau prelucrarea acestor date este efectuată prin mijloace automate. Ai dreptul de a solicita transmiterea directa a datelor tale către un alt operator, în măsura în care aceasta poate fi realizată de noi din punct de vedere tehnic.
  • Dreptul la opozitie este prevăzut de art.21 din Regulament. Ai dreptul în orice moment să te opui prelucrării datelor tale obţinute în temeiul interesului nostru legitim (art.6 alin 1 lit.e ṣi f) sau creării de profiluri. Dacă prelucrarea are ca scop marketingul direct, persoana vizată are dreptul de a se opune în orice moment prelucrării. Site-ul https://universbio.ro îţi pune la dispoziţie mereu opţiunea de dezabonare de la serviciile oferite de noi. Dreptul de a te opune prelucrării datelor tale poate fi limitat în cazul în care putem demonstra că avem motive legitime pentru a prelucra aceste date, care prevalează față de interesele tale.
  • Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată este prevazut de art. 22 din Regulament. Acest drept nu se aplică in cazul în care prelucrarea are ca temei legal executarea unui contract, sau ne-ai oferit consimţământul pentru aceasta prelucrare, sau prelucrarea este autorizată prin dreptul intern sau al UE.
  • Dreptul de a îţi retrage consimțământul, în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia;
  • Dreptul de a depune o plângere – art. 77 din Regulament – la Autoritatea Natională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucureṣti, Romania. +40.318.059.211  /  +40.318.059.212,  anspdcp@dataprotection.ro.

Te rugăm să ai în vedere faptul că drepturile tale pot fi limitate în anumite situații aṣa cum reiese din art.23 din Regulament și fac obiectul legilor și reglementărilor aplicabile privind protecția datelor cu caracter personal.

De câte ori ne vei solicita exercitarea acestor drepturi va trebui să îţi dovedeṣti identitatea și să ne oferi alte detalii care să ne ajute să răspundem cererii tale. Răspunsul la cererea ta va fi oferit cât mai rapid, în termen de maxim 30 de zile ṣi doar în cazuri temeinic justificate sau dacă cererea ta are un grad mare de complexitate, vom extinde această perioadă. Vei fi informat despre motivele si durata prelungirii termenului.

Nu vom percepe o taxă pentru a răspunde cererii tale .

Pentru a îţi exercita unul sau mai multe din aceste drepturi, te rugăm să ne contactezi la adresa de e-mail dp@universbio.ro sau printr-o scrisoare la adresa S.C. API BIOMANIA S.R.L. De asemenea poţi să te loghezi în contul tău de utilizator din site-ul https://universbio.ro ṣi ṣă ne trimiţi un mesaj.

10. POLITICA DE COOKIES

Site-ul https://universbio.ro utilizează fișiere de tip Cookie pentru a îţi oferi o experiență mai bună atunci când navigezi pe site-ul nostru. Această prelucrare se bazează pe consimțământul tău exprimat pe site sau prin setările din browserul tău. Poți găsi mai multe informații despre fișierele de tip cookie la adresa Politica privind utilizarea fișierelor cookie

11. SECURITATEA DATELOR

Păstrăm datele tale cu caracter personal pe serverele companiei S.C. GAZDUIRE WEB S.R.L., aflate pe teritoriul României.

Folosim măsuri tehnice și organizatorice adecvate, cu scopul de a proteja datele cu caracter personal împotriva pierderii, utilizării incorecte, divulgării, modificării, indisponibilității, accesului neautorizat și distrugerii. Astfel de măsuri includ securitatea accesului fizic si logic la servere, staţii de lucru, aplicaţii, responsabilizarea personalului, criptări, parole, certificate de securitate.

 Am intrat în relații contractuale cu terţe părţi care oferă servicii de găzduire și aceste contracte includ obligații privind securitatea organizațională și tehnică a datelor cu caracter personal.

Sunteți responsabil pentru păstrarea confidențialității tuturor mijloacelor de autentificare (de exemplu, username, parola, etc.) utilizate de tine pentru a accesa părți ale site-ului https://universbio.ro . Transmiterea datelor prin internet nu este complet sigură. Deși facem tot posibilul pentru a îţi proteja datele, nu putem garanta 100% securitatea datelor transmise pe site-ul nostru; orice transmisie de date personale se face pe propriul tău risc. După ce primim datele tale, vom folosi proceduri stricte de securitate pentru a încerca să împiedicăm accesul neautorizat.

12. ACTUALIZARI POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Revizuim regulat și, dacă este cazul, actualizăm periodic această politică de confidențialitate atunci când intervin modificări. Vom actualiza numărul versiunii și data acestui document de fiecare dată când acesta este modificat.

13. DATE DE CONTACT

Ne poţi contacta folosind oricare din caile de mai jos:

Prin email la adresa  dp@universbio.ro

Prin curier sau posta la adresa Str. Carpati 34, Codlea, Judet: Brasov.

Prin telefon la numarul +40755 049 546

Datele noastre complete:

S.C. API BIOMANIA S.R.L.
Sediul social: Str. Carpati 34, Codlea, Judet: Brasov

C.U.I: RO30293972  
Nr. inregistrare Registrul Comertului: J08/872/2012.

RTL LTR

SHOP CART

  • No products in the cart.