Protectie solara

Vizualizare ca:
Listă
Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
CREMA PROTECTIE SOLARA BABY F50 ELMIPLANT
CREMA PROTECTIE SOLARA BABY F50 ELMIPLANT Protectie ridicata Pentru pielea delicata a bebelusilor si a copiilor mici Pielea copiilor este delicată, iar cheful lor de joacă nemăsurat. No..
27,00 ron
EMULSIE PLAJA COPII CU ULEI DE CATINA F50 COSMETIC PLANT
EMULSIE PLAJA COPII CU ULEI DE CATINA F50 COSMETIC PLANT Emulsia pentru plajă rezistentă la apă pentru copii SPF 50 este astfel concepută încât să protejeze pielea delicată a copiilor în timpul..
26,00 ron
EMULSIE PLAJA CU ULEI DE CATINA F30 COSMETIC PLANT
EMULSIE PLAJA CU ULEI DE CATINA F30 COSMETIC PLANT Cu efect protector UVA-UVB, amplificat prin prezenţa uleiului de cătină, emulsia asigură o bronzare uniformă şi de durată, fără pericolul prod..
19,00 ron
EMULSIE PLAJA CU ULEI DE CATINA F50 COSMETIC PLANT
EMULSIE PLAJA CU ULEI DE CATINA F50 COSMETIC PLANT Cu efect protector UVA-UVB, amplificat prin prezenţa uleiului de cătină şi a dioxidului de titan, emulsia asigură atât o protecţie UV ridicată..
23,00 ron
EMULSIE PLAJA CU ULEI DE COCOS BIO F50 COSMETIC PLANT
EMULSIE PLAJA CU ULEI DE COCOS BIO F50 COSMETIC PLANT Îmbogățită cu ulei de cocos bio, filtre organice și minerale, vitamina E și ulei de măsline bio, emulsia pentru pl..
26,00 ron
LOTIUNE PENTRU CALMAREA ARSURILOR SOLARE COSMETIC PLANT
LOTIUNE PENTRU CALMAREA ARSURILOR SOLARE COSMETIC PLANT Loțiunea pentru calmarea arsurilor solare cu extract de gălbenele, sulfină și coada șoricelului îmbină efectele calmante, antiinflam..
16,00 ron
LOTIUNE PROTECTIE SOLARA COPII F50 ELMIPLANT
LOTIUNE PROTECTIE SOLARA COPII F50 ELMIPLANT Protectie ridicata Pentru pielea delicata a copiilor Formula lotiunii este imbogatita cu Provitamina D ce hidrateaza pielea delicata a copii..
33,00 ron
LOTIUNE TAN & PROTECT FPS20 ELMIPLANT
LOTIUNE TAN & PROTECT FPS20 ELMIPLANT Formula imbunatatita cu acid hialuronic, o componenta naturala a pielii ce confera hidratare, fermitate si elasticitate pielii, asigurand in acelasi ti..
29,00 ron
ULEI DE MORCOV 100ml TRIO VERDE
ULEI DE MORCOV 100ml TRIO VERDE Uleiul de morcov  este un puternic antioxidant, protector, cicatrizant, hranitor si hidratant. Uleiul de morcov Trio Verde este un produs cosmetic cu p..
23,00 ron
ULEI DE MORCOVI 100ml MAYAM
ULEI DE MORCOVI 100ml MAYAM   Este un macerat uleios bogat în vitamine, în special provitamina A. Favorizează bronzajul uniform, pregătește pielea pentru expunerea la soare, prelungeșt..
13,00 ron
ULEI PLAJA CU ULEI DE COCOS BIO F15 COSMETIC PLANT
ULEI PLAJA CU ULEI DE COCOS BIO F15 COSMETIC PLANT Îmbogățit cu ulei de cocos bio, filtre organice cu spectru UVA-UVB, vitamina E și ulei de măsline bio, uleiul pe..
20,00 ron
ULEI PLAJA CU ULEI DE COCOS, MORCOV, MACADAMIA, UNT DE CACAO 200ml TRIO VERDE
ULEI PLAJA CU ULEI DE COCOS, MORCOV, MACADAMIA, UNT DE CACAO 200ml TRIO VERDE Combinatie de uleiuri 100% naturale pentru un bronz mai sanatos si mai stralucitor Ingrediente: extract de rada..
42,00 ron
ULEI PLAJA CU ULEI DE MORCOV SI ARGAN 200ml TRIO VERDE
ULEI PLAJA CU ULEI DE MORCOV SI ARGAN 200ml TRIO VERDE Combinatia de uleiuri 100% naturale de morcov si argan confera pielii un bronz mai sanatos si stralucitor. Ingrediente: extract de rad..
47,00 ron
ULEI SPRAY BRONZARE RAPIDA F10 ELMIPLANT
ULEI SPRAY BRONZARE RAPIDA F10 ELMIPLANT Continand un complex unic de carotenoizi, format din ulei de morcov, rosii, buriti si merisoare, excelenti antioxidanti naturali, uleiul ajuta la hidrat..
22,00 ron
Realizat si intretinut de Eugen L. / Prografica Romania / Univers Bio © 2012