Ingrijirea tenului,a ochilor, si a buzelor

Vizualizare ca:
Listă
Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
ACNE CREAM 40g AYURMED
ACNE CREAM 40g AYURMED Crema antiacneica cu ulei esential de Salcie de Himalaya Ingrediente: Aqua, Ulei mineral, Azadirachta indica (Neem) extract de frunze, Acid stearic, Glicerina, U..
0,00 ron
ANTIOXIVITA CREMA ANTIRID 50ml PHENALEX
ANTIOXIVITA CREMA ANTIRID 50ml PHENALEX CREMA ANTIRID ANTIOXIVITA cu efect de hidratare, tonifiere și reîntinerire asupra tenului de orice tip, destinată îngrijirii în special a pielii mature. ..
24,00 ron
ANTIOXIVITA CREMA CONTUR OCHI 50ml PHENALEX
ANTIOXIVITA CREMA CONTUR OCHI 50ml PHENALEX Pornind de la ingrediente ca apa termală, din zona balneoclimaterică Băile Felix,  și o combinație de uleiuri vegetale am îmbogăț..
24,00 ron
APA DE FLORI DE ALBASTRELE BIO 100ml APIMOND
APA DE FLORI DE ALBASTRELE BIO 100ml APIMOND   Obţinută prin distilare, apa de Albăstrele (Centaurea Cyanus) este încărcată de parfumul florilor şi de numeroase principii active. A..
28,00 ron
APA DE FLORI DE PORTOCAL BIO 100ml APIMOND
APA DE FLORI DE PORTOCAL BIO 100ml APIMOND   Obţinut prin distilare, produsul concentrează parfumul şi principiile active ale florilor de portocal (Citrus aurantium amara). Apa de ..
0,00 ron
APA DE FLORI DE TRANDAFIRI BIO 100ml APIMOND
APA DE FLORI DE TRANDAFIRI BIO 100ml APIMOND   Obţinută prin distilare, apa de Trandafiri (Rosa Damascena) este încărcată de parfumul florilor şi de numeroase principii active, este un..
23,50 ron
APA DE TRANDAFIRI 500ml CHTOURA GARDEN
APA DE TRANDAFIRI 500ml CHTOURA GARDEN Apa de trandafiri este un produs de infrumusetare si ingrijre cu cea mai indelungata istorie. Poate fi folosita pentru: -in loc de lotiune tonica,..
10,50 ron
APIDERMALIV BALSAM PENTRU BUZE
APIDERMALIV BALSAM PENTRU BUZE - Complex Apicol Veceslav Harnaj Balsamul de buze Apidermaliv este un balsam hranitor cu laptisor de matca, ulei de maslne si miere ce repara si rasfata chiar si ..
7,70 ron
APIDERMALIV MASCA DE FATA
APIDERMALIV MASCA DE FATA - COMPLEX APICOL VECESLAV HARNAJ Masca pentru fata Apidermaliv este o masca hranitoare adresata tenurilor uscate. Cu 100% ingrediente naturale, este un rasfat regal pe..
14,00 ron
APIDERMIN 30ML
APIDERMIN 30ML - COMPLEX APICOL VECESLAV HARNAJ Ingrijirea corecta a fetei este completata de un tratament regal obtinut din substanta ce hraneste regina albinelor. Principiile nutritive ale ac..
0,00 ron
APIDERMIN 45ML
APIDERMIN 45ML - COMPLEX APICOL VECESLAV HARNAJ   Ingrijirea corecta a fetei este completata de un tratament regal obtinut din substanta ce hraneste regina albinelor. Principiile nutri..
9,00 ron
APIDERMIN EMULSIE ANTIRID
APIDERMIN EMULSIE ANTIRID - COMPLEX APICOL VECESLAV HARNAJ Laptisorul de matca, este una dintre cele mai puternice substante anti-imbatranire naturale. Laptisorul de matca actioneaza la nivel c..
9,20 ron
APIDERMIN LOTIUNE DE FATA
APIDERMIN LOTIUNE DE FATA - COMPLEX APICOL VECESLAV HARNAJ Din cel mai fin si pur polen si laptisor de matca a luat nastere o lotiune tonica si nutritiva. Tonifierea este cel de-al doilea pas a..
9,20 ron
APIDERMIN LUX 50ML
APIDERMIN LUX 50ML - COMPLEX APICOL VECESLAV HARNAJ crema de fata cu laptisor de matca si unt de cacao   Apidermin Lux rasfata chiar si cel mai uscat ten. Prospetimea naturala a pi..
12,00 ron
BALSAM DE BUZE CU MIERE DE MANUKA
BALSAM DE BUZE CU MIERE DE MANUKA Balsamul de buze cu miere de Manuka MGO™ 250+ (UMF 15+) hidratează, repară şi protejează buzele uscate sau crăpate, datorită ingredientelor sale 100% natu..
0,00 ron
Realizat si intretinut de Eugen L. / Prografica Romania / Univers Bio © 2012