Deodorante si antiperspirante

Vizualizare ca:
Listă
Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
DEODORANT CITRUS 100ml WELEDA
DEODORANT CITRUS 100ml WELEDA Uleiurile esenţiale din coaja fructelor de citrice au un efect dezodorizant blând, fără a afecta funcţiile naturale ale pielii. Aceasta înseamnă că ..
65,00 ron
DEODORANT CITRUS 30ml WELEDA
DEODORANT CITRUS 30ml WELEDA Prospeţime naturală cu uleiuri eterice veritabile Uleiurile eterice din coaja fructelor de citrice au un efect dezodorizant blând, fără a influenţa funcţi..
0,00 ron
DEODORANT CU SALVIE 100ml WELEDA
DEODORANT CU SALVIE 100ml WELEDA Uleiurile esenţiale de salvie, cimbru şi rozmarin împiedică apariţia mirosurilor neplăcute datorită acţiunii lor antibacteriene şi a efectului uşor ast..
59,00 ron
DEODORANT CU TRANDAFIR SALBATIC 100ml WELEDA
DEODORANT CU TRANDAFIR SALBATIC 100ml WELEDA Deodorantul natural cu trandafir sălbatic are un efect dezodorizant blând, fără a afecta funcţiile naturale ale pielii. Procesele nat..
65,00 ron
DEODORANT NATURAL 50ml HOFIGAL
DEODORANT NATURAL 50ml HOFIGAL pe baza de gemoderivate si uleiuri volatile Viata profesionala activa si stresul marit cauzeaza o transpiratie abundenta si implicit un miros neplacut al corp..
12,00 ron
DEODORANT NATURAL CRYSTAL FRESH MINISTICK 35G
DEODORANT NATURAL CRYSTAL FRESH MINISTICK 35G SPHYNX ENTERPRISES   Gama Crystal Fresh este formata din produse 100% naturale obtinute din cristale de saruri minerale care actioneaz..
0,00 ron
DEODORANT NATURAL CRYSTAL FRESH ROLL ON
  Deodorant Natural "Crystal Fresh" Roll On - 60ml - Alaun In recipient roll on. Se aplica pe pielea uscata. Astfel se creeaza o pelicula protectoare microscopica, ce impiedica formare..
0,00 ron
DEODORANT NATURAL CRYSTAL FRESH SPRAY
  Deodorant Natural "Crystal Fresh" Spray - 100ml In recipient fara PVC cu atomizor, foarte usor de folosit. Un produs natural obtinut din cristale de alaun dizolvate in apa epurata fa..
0,00 ron
DEODORANT NATURAL CRYSTAL FRESH STICK-AMMONIUM ALUM
  Deodorant Natural "Crystal Fresh" Stick - 100g - Ammonium Alum - Piatra de Alaun In recipient "push up" , foarte usor de folosit chiar si cu mainile ude. Se aplica pe pielea umeda du..
0,00 ron
DEODORANT NATURAL CRYSTAL FRESH STICK-POTASSIUM ALUM
  Deodorant Natural "Crystal Fresh" Stick - 100g - Potassium Alum - Piatra de Alaun In recipient "push up" , foarte usor de folosit chiar si cu mainile ude. Se aplica pe pielea umeda d..
20,50 ron
DEODORANT PENTRU ADOLESCENTI WISE TREE NATURALS
DEODORANT PENTRU ADOLESCENTI WISE TREE NATURALS 100ml Dupa agitarea recipientului se pompeaza de 2-3 ori de la apr.20 cm departare catre subsori. Se mai utilizeaza ca spray de corp pen..
0,00 ron
DEODORANT PENTRU BARBATI  WISE TREE NATURALS
DEODORANT PENTRU BARBATI  WISE TREE NATURALS 100ml Dupa agitarea recipientului se pompeaza de 2-3 ori de la apr.20 cm departare catre subsori.  Se mai utilizeaza ca spray de c..
0,00 ron
DEODORANT PENTRU FEMEI WISE TREE NATURALS
DEODORANT PENTRU FEMEI WISE TREE NATURALS 100ml Dupa agitarea recipientului se pompeaza de 2-3 ori de la apr.20 cm departare catre subsori.  Se mai utilizeaza ca spray de corp pent..
0,00 ron
DEODORANT PENTRU PERSOANE CU TRANSPIRATIE INTENSA WISE TREE NATURALS
DEODORANT PENTRU PERSOANE CU TRANSPIRATIE INTENSA WISE TREE NATURALS 100ml Dupa agitarea recipientului se pompeaza de 2-3 ori de la apr.20 cm departare catre subsori.  Se mai utili..
0,00 ron
DEODORANT PENTRU PIELE SENSIBILA SI VIATA ACTIVA  WISE TREE NATURALS
DEODORANT PENTRU PIELE SENSIBILA SI VIATA ACTIVA  WISE TREE NATURALS 100ml Dupa agitarea recipientului se pompeaza de 2-3 ori de la apr.20 cm departare catre subsori.  Se mai ..
0,00 ron
Realizat si intretinut de Eugen L. / Prografica Romania / Univers Bio © 2012