Sosuri

Sosuri

Sosul este preparatul alimentar lichid sau vascos in care se pregateste sau care insoteste o mancare. Sosurile se pot clasifica in sosuri reci sau calde, in sosuri albe sau brune si sosuri de baza sau derivate, aceasta ultima clasificare este si cea mai raspandita si corecta

Vizualizare ca:
Listă
Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
SOS DE SOIA SHOYU BIO
SOS DE SOIA SHOYU BIO CRUDIGNO 250ml Ideal atat pentru salate cat si pentru gatit, provine din fermentarea naturala a boabelor de soia si grau Ingrediente: apa, boabe de soia, sare, gra..
18,50 ron
SOS DE SOIA SHOYU ECO 145ml LIMA
SOS DE SOIA SHOYU ECO 145ml LIMA   Sosul de soia Shoyu este un sos traditional japonez, fabricat din soia si grau printr-un proces de fermentare indelungat. Se foloseste in salate,..
16,00 ron
SOS SOIA DARK 150ml GUANGDONG
SOS SOIA DARK 150ml GUANGDONG Ingrediente:apa, soia boabe, sare zahar, faina de grau Tara de origine China ..
6,00 ron
SOS SOIA DARK CU CIUPERCI 150ml GUANGDONG Ingrediente: sos soia(apa, boabe soia, sare, faina grau), zahar de trestie, ciuperci Tara de origine Cnina ..
0,00 ron
SOS SOIA FARA GLUTEN 150ml GUANGDONG Ingrediente: apa, soia boabe, faina de porumb, sare, colorant caramel E150a, conservant E202 Tara de origine China ..
8,00 ron
SOS SOIA LIGHT 150ml GUANGDONG
SOS SOIA LIGHT 150ml GUANGDONG Ingrediente: apa, boabe desoia, sare, faina de grau, conservant potassium scorbat Tara de origine China ..
6,00 ron
Realizat si intretinut de Eugen L. / Prografica Romania / Univers Bio © 2012