Otet

Otet

Otetul bio a fost folosit ca un remediu natural pentru diverse afectiuni, dar si ca adjuvant pentru pierderea in greutate si diminuarea colesterolului. Intrucat pastreaza proprietatile fructelor din care este obtinut, contine magneziu, fier, fosfor, fluor, potasiu si vitamina C si ajuta la imbunatatirea circulatiei sangelui si, de asemenea, protejeaza arterele si previne bolile reumatice.

Vizualizare ca:
Listă
Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
OTET BALSAMIC 250ml PAN
OTET BALSAMIC 250ml PAN Otet balsamic obtinut prin fermentarea naturala a celor mai bune vinuri din Attica Aciditate 6% Producator P. Zafiropoulos & Company Attica Grecia  ..
9,00 ron
OTET BALSAMIC ALB 250ml PAN Otet balsamic obtinut prin fermentarea naturala a celor mai bune vinuri din Attica Aciditate 6% Nu contine conservanti Producator: P.Zafiropoulos & C..
8,50 ron
OTET BALSAMIC KALAMATA
OTET BALSAMIC KALAMATA Otetul balsamic Kalamata este un produs pur, natural, obtinut doar din struguri uscati din podgoriile peloponesiene, dupa o reteta traditionala greceasca. Gustul (fin, du..
0,00 ron
OTET DE MERE CU BUSUIOC  VITAPLANT
OTET DE MERE CU BUSUIOC  VITAPLANT   Oţet de mere cu busuioc   Sticla: 0,25 l  Produs 100% natural .  Nu conţine conservanţ,coloranţi,anti- oxidan..
8,00 ron
OTET DE MERE CU CIMBRISOR VITAPLANT
OTET DE MERE CU CIMBRISOR VITAPLANT  Mod de ambalare: sticlă: 0,25 l  Produs 100% natural. Nu conţine conservanți,coloranţi,anti- oxidanţi sau corectori de acciditate. &nb..
8,00 ron
OTET DE MERE CU CORIANDRU VITAPLANT
OTET DE MERE CU CORIANDRU VITAPLANT Mod de ambalare: sticle  0,25 l       Produs 100% natural. Nu conţine conservanţi ,coloranţi, anti- oxidanţi sau corectori de acc..
8,00 ron
OTET DE MERE CU ROSMARIN VITAPLANT
OTET DE MERE CU ROSMARIN VITAPLANT  Mod de ambalare: sticlă 0,25 l  Produs 100% natural . Nu conţine conservanţi ,coloranţi,anti- oxidanţi sau corectori de acciditate. ..
8,00 ron
OTET DE MERE CU SALVIE VITAPLANT
OTET DE MERE CU SALVIE VITAPLANT  Mod de ambalare: sticlă  0,25 l  Produs 100% natural . Nu conţine conservanţi, coloranţi,anti- oxidanţi sau corectori de acciditate. ..
0,00 ron
OTET DIN BOABE DE CACAO AROMES NOIR
OTET DIN BOABE DE CACAO AROMES NOIR 250ml  Oțetul Arômes Noirs se distinge prin gustul său rafinat și delicat de cacao theorbroma.  Obținut prin fermenație naturală aerobă și..
14,00 ron
OTET DIN CIDRU DE MERE NEFILTRAT BIO
OTET DIN CIDRU DE MERE NEFILTRAT BIO 750ml DENNREE Ingrediente:     otet de mere nefiltrat*, aciditate 5% Otetul din cidru de mere nefiltrat  este fermentat natural ..
0,00 ron
OTET DIN CIDRU DE MERE NEFILTRAT BIO 750ml BIONA ORGANIC
OTET DIN CIDRU DE MERE NEFILTRAT BIO 750ml BIONA ORGANIC Otetul este obtinut din suc de mere obtinut prin presare la rece. Nu este pasteurizat sau tratat. Depunerile pe fundul sticlei sunt norm..
17,50 ron
Realizat si intretinut de Eugen L. / Prografica Romania / Univers Bio © 2012