Lactate si branzeturi ecologice

Lactate si branzeturi ecologice

Produsele lactate conțin substanțe nutritive atât de necesare organismului, cum ar fi calciul precum și faptul că sunt renumite pentru proprietățile lor dietetice

Vizualizare ca:
Listă
Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
BRANZA CREMA TARTINABILA 250G LA COLLINE
BRANZA CREMA TARTINABILA 250G LA COLLINE   Brânza cremă se pretează la prepararea tartinelor sau sandwichurilor pe pâine prăjită, baghetă, chiflă sau lipie. Se poate combina cu pe..
0,00 ron
BRANZA PREMIUM CLASICA 100G LA COLLINE
BRANZA PREMIUM CLASICA 100G LA COLLINE Brânza “La Colline” Premium clasică este o brânza albă semimaturată, fondantă,  având un gust caprin echilibrat şi un buchet suav. ..
0,00 ron
LAPTE DE CAPRA 0.9L LA COLLINE
LAPTE DE CAPRA 0.9L LA COLLINE   Laptele de capră este recunoscut în toate culturile ca panaceu, adică medicament universal. Indiferent de localizarea geografică, temporală sau de nive..
0,00 ron
LAPTE DE COCOS 500ml AROY-D
LAPTE DE COCOS 500ml AROY-D Ingrediente: cocos 60%, apa 40% Alternativa la lapte, fara colesterol, fara lactoza, fara adaos de zahar Se poate utiliza in musli, deserturi, bauturi, etc. ..
11,00 ron
PLATOU CU TRUFE 150G LA COLLINE
PLATOU CU TRUFE 150G LA COLLINE Brânza “La Colline” cu trufe este o specialitate oferită sub forma unor rondele din branză de capră în care trufele negre autohtone sunt înglobate..
0,00 ron
PLATOU PARTY 150G LA COLLINE
PLATOU PARTY 150G LA COLLINE Brânza “La Colline” Platou Party este prezentată sub forma unor minidiscuri de marimea şi forma unor monede. Micile discuri formează un mozaic de cul..
0,00 ron
RULOU A LA PROVENCE 100G LA COLLINE
RULOU A LA PROVENCE 100G LA COLLINE Rulourile „a la Provence” sunt presărate cu ierburi fine printre care se disting rozmarinul, oregano, salvia, măghiranul, cimbrişorul, menta şi busuiocu..
0,00 ron
RULOU CU PIPER 100G LA COLLINE
RULOU CU PIPER 100G LA COLLINE Rulourile cu piper sunt presărate cu o pudră de piper alb, verde, roşu şi negru. Produsul are un gust picant şi o înfăţişare veselă. ..
0,00 ron
Realizat si intretinut de Eugen L. / Prografica Romania / Univers Bio © 2012