Fructe uscate si nuci

Fructe uscate si nuci

Fructele uscate sunt un aliat de nadejde in dieta zilnica, aducand beneficii importante sanatatii. In plus, sunt la indemana tot anul si isi pastreaza multa vreme savoarea si calitatile nutritive.

Vizualizare ca:
Listă
Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
BOABE DE CACAO CLASSIC AROMES NOIR
BOABE DE CACAO CLASSIC AROMES NOIR 150g Boabe de cacao intregi, crude Origine: Bazinul Fluviului Congo Gama Classic a fost gândită pentru a oferi experiența aromei natural..
20,50 ron
BOABE DE CACAO CLASSIC AROMES NOIR
BOABE DE CACAO CLASSIC AROMES NOIR 250g Boabe de cacao intregi, crude Origine: Bazinul Fluviului Congo Gama Classic a fost gândită pentru a oferi experiența aromei natural..
29,00 ron
BOABE DE CACAO DARK AROMES NOIR
BOABE DE CACAO DARK AROMES NOIR 250g Boabe de cacao intregi, crude Origine: Bazinul Fluviului Congo Boabele de cacao din gama Dark sunt boabe mari, rafinate, culese atent ..
29,50 ron
BOABE DE CACAO DARK AROMES NOIR
BOABE DE CACAO DARK AROMES NOIR 150g Boabe de cacao intregi, crude Origine: Bazinul Fluviului Congo Boabele de cacao din gama Dark sunt boabe mari, rafinate, culese atent ..
21,00 ron
FRUCTE DE MERISOR CONFIAT 300g
FRUCTE DE MERISOR CONFIAT 300g Tara de origine Chile ..
12,00 ron
MIEZ DE BOABE DE CACAO GOURMET AROMES NOIR
MIEZ DE BOABE DE CACAO GOURMET AROMES NOIR 150g Fulgii crocanți de cacao, prelucraţi şi rafinaţi pentru a oferi cele mai pure bucăţi, se pot adăuga la băuturi, prăjituri, înghetațe și ..
24,00 ron
MIEZ DIN BOABE DE CACAO SAVEUR AROMES NOIR
MIEZ DIN BOABE DE CACAO SAVEUR AROMES NOIR 150g Cel mai fin produs din gama Nibs, poate fi folosit în prepararea fursecurilor, a torturilor și a băuturilor răcoritoare sau la micul dejun al..
25,00 ron
Realizat si intretinut de Eugen L. / Prografica Romania / Univers Bio © 2012