Dulciuri si batoane

Dulciuri si batoane

Pe lângă alimentele bio, oferim si dulciuri cu ingrediente 100% naturale. Dulciurile ecologice satisfac pofta consumatorilor care doresc să evite produsele chimice sintetice. 

Vizualizare ca:
Listă
Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
BATON ECO CU SEMINTE DE CANEPA SI CACAO  48g CANAH
BATON ECO CU SEMINTE DE CANEPA SI CACAO  48g CANAH   Batoanele ecologice cu seminte de canepa sunt o gustare sanatoasa si sunt o sursa ideala de energie inainte de sport.  ..
7,50 ron
BATON OVAZ CU AFINE MA BAKER
BATON OVAZ CU AFINE MA BAKER 90g Baton din ovăz cu afine 90 g Ingrediente: ovaz 41%, margarina vegetala nehidrogenata, sirop din zahar brun, zahar brut din trestie, glicerina vegetala, fain..
4,50 ron
BATON OVAZ CU BANANE MA BAKER
BATON OVAZ CU BANANE MA BAKER 90g   Ingrediente: ovaz 40%, margarina vegetala nehidrogenata, sirop din trestie de zahar, zahar brut din trestie, banane 5%, glicerina vegetala, fain..
4,50 ron
BATON OVAZ CU CAISE MA BAKER
BATON OVAZ CU CAISE MA BAKER 90g Baton din ovăz cu caise Ma Baker 90 g. Ingrediente: ovăz 37%, margarină vegetală nehidrogenată, sirop din trestie de zahăr brut din trestie, caise uscate 1..
4,50 ron
BATON OVAZ CU CAPSUNI MA BAKER
BATON OVAZ CU CAPSUNI MA BAKER 90g Ingrediente: ovaz 42%, margarina vegetala nehidrogenata, sirop din trestie de zahar, zahar brut din trestie, glicerina vegetala, faina de soia, 1% capsuni..
4,50 ron
BATON OVAZ CU CIOCOLATA BELGIANA ALUNE SI FRUCTE MA BAKER
BATON OVAZ CU CIOCOLATA BELGIANA ALUNE SI FRUCTE MA BAKER 100g MA BAKER BATON DIN OVAZ CU CIOCOLATA BELGIANA-FRUCTE SI ALUNE- delicios baton din ovaz cu ciocolata belgiana si fructe, ideal ..
5,00 ron
BATON OVAZ CU CIOCOLATA BELGIANA-CHIPS MA BAKER
BATON OVAZ CU CIOCOLATA BELGIANA-CHIPS MA BAKER 100g Ingrediente: ovăz 30%, margarină vegetală, sirop din trestie de zahăr, toping de ciocolată (margarină vegetală nehidrogenată, zahăr, pud..
5,00 ron
BATON OVAZ CU CIOCOLATA SI CARAMEL MA BAKER
BATON OVAZ CU CIOCOLATA SI CARAMEL MA BAKER 100g Ingrediente: ovăz 30%, margarină vegetală, sirop din trestie de zahăr, toping de ciocolată (margarină vegetală nehidrogenată, zahăr, pudră d..
5,00 ron
BATON OVAZ CU CIOCOLATA SI PORTOCALE  MA BAKER
BATON OVAZ CU CIOCOLATA SI PORTOCALE  MA BAKER 100g Ingrediente: ovăz 32%, margarină vegetală, sirop din trestie de zahăr, zahăr brut din trestie de zahăr, bucati de ciocolata Belgiană..
5,00 ron
BATON OVAZ CU CIRESE MA BAKER
BATON OVAZ CU CIRESE 90g MA BAKER Ingrediente:- ovaz 38%, margarina vegetala nehidrogenata, sirop din trestie de zahar, zahar brut din trestie de zahar, cirese con..
4,50 ron
BATON OVAZ CU COCOS MA BAKER
BATON OVAZ CU COCOS MA BAKER Ingrediente: ovaz 38%, margarina vegetala nehidrogenata, sirop din trestie de zahar, zahar brut din trestie, stafide 5%, nuca de cocos 4%, glicerina vegetala, aroma..
4,50 ron
BATON OVAZ CU FISTIC MA BAKER
BATON OVAZ CU FISTIC MA BAKER Baton delicios din ovăz cu fistic 90 g -  ideal pentru vegetarieni si pentru o gustare. Ingrediente: ovaz 38%, fistic 4,5%, aroma de fistic, margarina vegetal..
4,50 ron
BATON OVAZ CU MANGO MA BAKER
BATON OVAZ CU MANGO MA BAKER 90g Este un baton delicios cu cereale, ovaz, mango si bucati de mar ideal pentru vegetarieni.  Ingrediente: ovaz 40%, mango 2%, aroma de mango, mere 5%, ..
4,50 ron
BATON OVAZ CU MERISOR MA BAKER
BATON OVAZ CU MERISOR MA BAKER 90g Ingrediente: ovaz 42%, margarina vegetala nehidrogenata, sirop din trestie de zahar, zahar brut din trestie, glicerina vegetala, faina de soia, merisor us..
4,50 ron
BATON OVAZ CU MIGDALE MA BAKER
BATON OVAZ CU MIGDALE 90g MA BAKER Baton 90g moale cu fulgi de ovăz şi bucati de migdale, un snack natural şi delicios pentru întreaga zi. Produs vegetarian, vegan, fără grâu. Atenţie: conţ..
4,50 ron
Realizat si intretinut de Eugen L. / Prografica Romania / Univers Bio © 2012