Cafea organica

Cafea organica

Cafeaua organica, denumita si “cafea eco” este cultivata fara folosirea pesticidelor si a ingrasamintelor chimice. De asemenea, ea trebuie procesata in conditii ecologice pentru a putea fi certificata drept cafea organica.

Vizualizare ca:
Listă
Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
CAFEA GANO 3 IN 1
CAFEA GANO 3 IN 1 Produs nutritiv compus din Ganoderma, Cafea Braziliana, lapte de palmier si zahar din trestie. E cea mai faimoasa cafea de la Gano. Usurinta de a o pregati si placerea gustulu..
60,00 ron
CAFEA GANO CLASIC
CAFEA GANO CLASIC 30 plicuri/3g Este o veritabilã cafea neagrã facutã din faimoasa cafea brazilianã si imbogatitã cu extract de Ganoderma, un amestec hrãnitor, bogat in arome placute, c..
69,00 ron
CAFEA ORGANICA BOABE UGANDA SIMION LEVELT
CAFEA ORGANICA BOABE UGANDA SIMION LEVELT Cafea organica 100% arabica 250G ..
28,00 ron
CAFEA ORGANICA CERTIFIED SIMON LEVELT
CAFEA ORGANICA CERTIFIED SIMON LEVELT Un amestec echilibrat de cele mai fine boabe de cafea arabica. O cafea organica buna si placuta. De peste 25 de ani, simon levelt a sustinut producatorii d..
28,00 ron
CAFEA ORGANICA ESPRESSO BOABE 250G SIMON LEVELT
CAFEA ORGANICA ESPRESSO BOABE 250G SIMON LEVELT Acest puternic amestec de cafea cultivat  ecologic in America Latina ofera un espresso complet aromat, un espersso de inalta calitate, gust ..
28,00 ron
CAFEA ORGANICA ETIOPIA SIMON LEVELT
  Etiopia este tara de provenienta a acestei cafele. Cafeaua provinde dintr-o regiune particulara ,este cultivata si selectionata traditional ceea ce ii confera caracteristicile ..
29,00 ron
CAFEA ORGANICA FORTE SIMON LEVELT
CAFEA ORGANICA FORTE SIMON LEVELT  250g   Un amestec organic de cele mai fine boabe de arabica cu robusta pentru a improspata gustul. O cafea cu aroma puternica si plina luata dir..
25,00 ron
CAFEA ORGANICA INDONEZIA SIMON LEVELT
Cafeaua are un gust proaspat, plin si picant care aminteste de o combinatie de nuci proaspete si cedru. Cafeaua provine dintr-o regiune particulara, este cultivata si selectionata traditional ceea ..
27,00 ron
CAFEA ORGANICA PERU SIMON LEVELT
  Cafeaua bio Peru provinde dintr-o regiune particulara care ii confera caracteristicile proprii si un gust aparte. Peru se caracterizeaza printr-o cultura la scara mica de c..
27,00 ron
CAFEA VERDE RAW CU CARDAMOM SONNENTOR
CAFEA VERDE RAW CU CARDAMOM SONNENTOR 18 plicuri a 3g ambalate individual Cultivate una langa cealalta in Nicaragua, cardamomul si boabele de cafea verde ofera un companion exceptional!&nbs..
17,00 ron
CAFEA VERDE RAW SONNENTOR
CAFEA VERDE RAW SONNENTOR 100% Cafea Verde origine unică Nicaragua, Raw, neprăjită. Cafeaua Verde este preparată din boabe de cafea proaspete neprăjite, provenite de la fermeri proprii. Buc..
0,00 ron
CIOCOLATA CALDA ECO 200g SOLE
CIOCOLATA CALDA ECO 200g SOLE Fara gluten si lecitina Ingrediente: zahar brut din trestie*, cacao pulbere*(22%), amidon din porumb* *din culturi certificate ecologic ..
17,00 ron
GANO CAFE MOCHA GANO EXCEL
GANO CAFE MOCHA GANO EXCEL Este Cafeaua inspiratiei. Ganocafe Mocha este un amestec de extract de Ganoderma Lucidum, boabe de cafea si cacao. Fiind combinate cu maiestrie in acest amestec, veti..
60,00 ron
GANO SCHOKOLADE - CIOCOLATA CALDA GANO EXCEL
GANO SCHOKOLADE - CIOCOLATA CALDA GANO EXCEL Gano Schokolade este o bãuturã nutritivã, energizantã, produsã din cacao de calitate superioarã, lapte de porumb, lapte fãrã lactozã, zahăr și ..
66,00 ron
Realizat si intretinut de Eugen L. / Prografica Romania / Univers Bio © 2012