Cafea organica

Cafea organica

Cafeaua organica, denumita si “cafea eco” este cultivata fara folosirea pesticidelor si a ingrasamintelor chimice. De asemenea, ea trebuie procesata in conditii ecologice pentru a putea fi certificata drept cafea organica.

Vizualizare ca:
Listă
Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
CAFEA GANO 3 IN 1
CAFEA GANO 3 IN 1 Produs nutritiv compus din Ganoderma, Cafea Braziliana, lapte de palmier si zahar din trestie. E cea mai faimoasa cafea de la Gano. Usurinta de a o pregati si placerea gustulu..
60,00 ron
CAFEA GANO CLASIC
CAFEA GANO CLASIC 30 plicuri/3g Este o veritabilã cafea neagrã facutã din faimoasa cafea brazilianã si imbogatitã cu extract de Ganoderma, un amestec hrãnitor, bogat in arome placute, c..
69,00 ron
CAFEA ORGANICA CERTIFIED SIMON LEVELT
CAFEA ORGANICA CERTIFIED SIMON LEVELT Un amestec echilibrat de cele mai fine boabe de cafea arabica. O cafea organica buna si placuta. De peste 25 de ani, simon levelt a sustinut producatorii d..
28,00 ron
CAFEA ORGANICA DOLCE SIMON LEVELT
   Cafea cu o aroma unica, delicata obtinuta din soiuri de boabe Arabica special selectate. Cafeaua este impachetata atent intr-un ambalaj prevazut cu o valva care..
0,00 ron
CAFEA ORGANICA ESPRESSO BOABE 250G SIMON LEVELT
CAFEA ORGANICA ESPRESSO BOABE 250G SIMON LEVELT Acest puternic amestec de cafea cultivat  ecologic in America Latina ofera un espresso complet aromat, un espersso de inalta calitate, gust ..
0,00 ron
CAFEA ORGANICA ETIOPIA SIMON LEVELT
  Etiopia este tara de provenienta a acestei cafele. Cafeaua provinde dintr-o regiune particulara ,este cultivata si selectionata traditional ceea ce ii confera caracteristicile ..
29,00 ron
CAFEA ORGANICA FORTE SIMON LEVELT
CAFEA ORGANICA FORTE SIMON LEVELT  250g   Un amestec organic de cele mai fine boabe de arabica cu robusta pentru a improspata gustul. O cafea cu aroma puternica si plina luata dir..
25,00 ron
CAFEA ORGANICA INDONEZIA SIMON LEVELT
Cafeaua are un gust proaspat, plin si picant care aminteste de o combinatie de nuci proaspete si cedru. Cafeaua provine dintr-o regiune particulara, este cultivata si selectionata traditional ceea ..
27,00 ron
CAFEA ORGANICA MEXICO SIMON LEVELT
Cafea Mexico este o cafea usoara cu o aroma bogata si proaspata. Mexico este un exemplu de cultivare ecologica a cafelei pentru celelalte tari producatoare. Cafeaua Simons Levelt are gustul si ar..
0,00 ron
CAFEA ORGANICA PERU SIMON LEVELT
  Cafeaua bio Peru provinde dintr-o regiune particulara care ii confera caracteristicile proprii si un gust aparte. Peru se caracterizeaza printr-o cultura la scara mica de c..
27,00 ron
CAFEA VERDE BOABE ECOLOGICA 100g PERU
CAFEA VERDE BOABE ECOLOGICA 100g PERU Aceasta cafeaua este cultivata in zona El Palomar din Peru, zona in care sunt indeplinite toate condițiile pentru a produce o cafea de o calitate exce..
0,00 ron
CAFEA VERDE BOABE ECOLOGICA 250g PERU
CAFEA VERDE BOABE ECOLOGICA 250g PERU Aceasta cafeaua este cultivata in zona El Palomar din Peru, zona in care sunt indeplinite toate condițiile pentru a produce o cafea de o calitate exce..
20,00 ron
CAFEA VERDE ECOLOGICA 250g PERU
CAFEA VERDE ECOLOGICA 250g PERU Aceasta cafeaua este cultivata in zona El Palomar din Peru, zona in care sunt indeplinite toate condițiile pentru a produce o cafea de o calitate excelentă...
20,00 ron
CAFEA VERDE MACINATA 150g PHYTOPHARM   Ingrediente: cafea arabica verde macinata Tara de origine: Brazilia ..
13,00 ron
CAFEA VERDE MACINATA 300g PHYTOPHARM   Ingrediente: cafea arabica verde macinata Tara de origine: Brazilia ..
25,00 ron
Realizat si intretinut de Eugen L. / Prografica Romania / Univers Bio © 2012