Apa

Apa

Aproape 72% din masa corpului uman fara grasimi este apa. Pentru o buna functionare, corpul necesita intre 2 si 7 litri de apa pe zi pentru a evita deshidratarea, dar de apa care nu contine prea multa sare sau impuritati, cu continut scazut de deuteriu, si PH alcalin

Vizualizare ca:
Listă
Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
APA ALCALINA PH 8.8  2l PERLA MOLDOVEI
APA ALCALINA PH 8.8  2l PERLA MOLDOVEI vanzare doar in magazin Apa naturală ALCALINIA provine dintr-un zăcământ de apă plată hidrogen-carbonatată, sodică şi oligominerală (slab mi..
4,50 ron
APA ALCALINA PH 8.8 0.5l PERLA MOLDOVEI
APA ALCALINA PH 8.8 0.5l PERLA MOLDOVEI vanzare doar in magazin Apa naturală ALCALINIA provine dintr-un zăcământ de apă plată hidrogen-carbonatată, sodică şi oligominerală (slab minera..
2,50 ron
APA ALCALINA PH 8.8 6.2L PERLA MOLDOVEI
APA ALCALINA PH 8.8 6.2L PERLA MOLDOVEI vanzare doar in magazin   Apa naturală ALCALINIA provine dintr-un zăcământ de apă plată hidrogen-carbonatată, sodică şi oligominerală (..
9,30 ron
APA SARACITA IN DEUTERIU QLARIVIA
APA SARACITA IN DEUTERIU QLARIVIA O serie de experimente efectuate pe organisme si tesuturi vii au demonstrat ca folosirea apei cu continut scazut de deuteriu poate avea efecte benefice deosebi..
16,50 ron
Realizat si intretinut de Eugen L. / Prografica Romania / Univers Bio © 2012