Grasimi si uleiuri presate la rece

Grasimi si uleiuri presate la rece

Uleiurile presate la rece sunt uleiuri bio, extravirgine, nerafinate chimic, cu un rol important in alimentatie, mai ales in alcatuirea unei diete echilibrate si santoase. Aceste uleiuri sunt bogate în substante nutritive, au un gust placut, culoare, vâscozitate si o aroma aparte.

Vizualizare ca:
Listă
Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
GHEE UNT CLARIFICAT 500g KHANUM
GHEE UNT CLARIFICAT 500g KHANUM Ghee este un unt clarifiat, ingredientul secret care confera gust distinct bucatriei indiene. Este ideal pentru sotat, brezat si prajit. Este un produs natur..
31,00 ron
GRASIME DE COCOS 900g DEPAL
GRASIME DE COCOS 900g DEPAL   Este foarte bun pentru inima. Contine aproximativ 50% acid lauric (un procent mare de acid lauric se mai gaseste doar in laptele de mama), care ajuta la p..
21,00 ron
ULEI CANEPA 100ML SOLIO
ULEI CANEPA 100ML SOLIO Este un ulei cu un miros neutru putin amar. Din cauza continutului inalt in acizi grasi esentiali are un rol important atat in industria farmaceutica cat si in alime..
13,00 ron
ULEI CANEPA 200ML SOLIO
ULEI CANEPA 200ML SOLIO Este un ulei cu un miros neutru putin amar. Din cauza continutului inalt in acizi grasi esentiali are un rol important atat in industria farmaceutica cat si in alim..
23,00 ron
ULEI DE ARDEI DULCE 100ML SOLIO
ULEI DE ARDEI DULCE 100ML SOLIO Uleiul de ardei dulce este un ulei presat la rece cu o aroma si gust cu totul special. Se poate utiliza ca si condiment la preparate si in sandwich-uri. Utilizar..
0,00 ron
ULEI DE ARDEI DULCE 200ML SOLIO
ULEI DE ARDEI DULCE 200ML SOLIO Uleiul de ardei dulce este un ulei presat la rece cu o aroma si gust cu totul special. Se poate utiliza ca si condiment la preparate si in sandwich-uri. Utilizar..
0,00 ron
ULEI DE ARDEI IUTE 100ml SOLIO
ULEI DE ARDEI IUTE 100ml SOLIO     Uleiul de ardei este un ulei presat la rece cu o aroma si gust cu totul special. Se poate utiliza ca si condiment la preparate si in sandwic..
14,00 ron
ULEI DE ARGAN BIO 100ml CRUDIGNO
ULEI DE ARGAN BIO 100ml CRUDIGNO Ingrediente: ulei de argan* *provine din agricultura ecologica Obtinut numai prin mijloace fizice: presare fara a se folosi solventi, urmata de filtrare..
55,00 ron
ULEI DE CANEPA 500ml CANAH
ULEI DE CANEPA 500ml CANAH Uleiul din seminte de canepa este cunoscut ca si "uleiul perfect echilibrat al naturii" deoarece are un continut ridicat de acizi grasi esentiali Omega 6 si Omega 3, ..
56,00 ron
ULEI DE CANEPA PRESAT LA RECE 250ml LUNA SOLAI
ULEI DE CANEPA PRESAT LA RECE 250ml LUNA SOLAI Uleiul de canepa presat la rece, cunoscut ca si uleiul perfect echilibrat al naturii, se deosebeste prin gust, aroma si culoare specifica. Est..
35,00 ron
ULEI DE CHIMEN 200ML SOLIO
ULEI DE CHIMEN 200ML SOLIO Chimenul a fost utilizat din cele mai vechi timpuri la tratarea starilor de slabiciune generala, inflamatiilor, afectiunilor pielii, boli specifice femeilor, raceli s..
23,00 ron
ULEI DE COCOS 1L BARCO
ULEI DE COCOS 1L BARCO Uleiul de cocos este cel mai versatil ulei care isi gaseste o mentiune laudabila in aproape toate domeniile. Fie ca este vorba de ulei de cocos medical sau culinar, fie c..
24,00 ron
ULEI DE COCOS 1L GALETUSA BARCO
ULEI DE COCOS 1L GALETUSA BARCO Uleiul de cocos este cel mai versatil ulei care isi gaseste o mentiune laudabila in aproape toate domeniile. Fie ca este vorba de ulei de cocos medical sau culin..
26,00 ron
ULEI DE COCOS 1l MANILA
ULEI DE COCOS 1l MANILA Ingrediente :  ulei de cocos filtrat, Vitamina A Fara colesterol, nu contine grasimi trans, produs nehidrogenizat Este ideal pt gatit si prajit. Are gust si miros..
22,50 ron
ULEI DE COCOS 250ML KTC
ULEI DE COCOS 250ML KTC Uleiul (sau untul) de nuca de cocos este un ulei comestibil extras din pulpa nucii de cocos. In intreaga lume tropicala, acesta a oferit principala sursa de grasime in d..
15,50 ron
Realizat si intretinut de Eugen L. / Prografica Romania / Univers Bio © 2012