Seminte oleaginoase

Seminte oleaginoase

Seminţele oleaginoase sunt organe de înmulţire ale unor plante, care rezultă în urma fecundării florilor, şi care acumulează, ca substanţe de rezervă, mari cantităţi de lipide.

Vizualizare ca:
Listă
Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
PUDRA PROTEICA DE CANEPA 500G CANAH
PUDRA PROTEICA DE CANEPA 500G CANAH Cutie 500 g Pudra proteica din seminte de canepa naturala  Pudra proteica de canepa naturala sau certificată ecologic contine 50% proteina com..
39,00 ron
SEMINTE CANEPA DECORTICATE 100g PHYTOPHARM
SEMINTE CANEPA DECORTICATE 100g PHYTOPHARM Ingrediente: seminte de canepa decorticate ..
7,50 ron
SEMINTE DE CANEPA 1kg CANAH
  SEMINTE DE CANEPA 1kg CANAH Semintele de canepa sunt unele dintre cele mai nutritive alimente. Gustul lor este similar cu cel al semintelor de pin si de floarea soarelui. Ind..
65,00 ron
SEMINTE DE CANEPA 500g CANAH
SEMINTE DE CANEPA 500g CANAH Semintele de canepa sunt unele dintre cele mai nutritive alimente. Gustul lor este similar cu cel al semintelor de pin si de floarea soarelui. Indicaţii ter..
37,00 ron
SEMINTE DE IN AURII BIO 200G DRAGON SUPERFOOD
SEMINTE DE IN AURII BIO 200G DRAGON SUPERFOOD   Semintele de in aurii sunt mult mai gustoase decat cele maronii, au un gust placut de nuci. Semintele de in aurii au fost la inceputuri ..
9,00 ron
SEMINTE DECORTICATE DE CANEPA CANAH 300GR
SEMINTE DECORTICATE DE CANEPA  -CANAH Cantitate: 300 g Semintele de canepa sunt unele dintre cele mai nutritive alimente. Gustul lor este similar cu cel al semintelor de pin si de fl..
24,00 ron
SEMINTE SUSAN INTEGRAL BIO 250g DRAGON SUPERFOODS
SEMINTE SUSAN INTEGRAL BIO 250g DRAGON SUPERFOODS Semintele de susan integrale (nedecorticate) sunt bogate in calciu. Datorita faptului ca sunt integrale, au un continut mai ridicat de fibre. D..
10,00 ron
SUSAN NEGRU RAW BIO 200G DRAGON SUPERFOODS
SUSAN NEGRU RAW BIO 200G DRAGON SUPERFOODS   Semintele de susan negru sunt foarte populare in bucataria asiatica. Ele au o aroma mai puternica decat semintele albe, si contin mai mult ..
0,00 ron
Realizat si intretinut de Eugen L. / Prografica Romania / Univers Bio © 2012