Seminte oleaginoase

Seminte oleaginoase

Seminţele oleaginoase sunt organe de înmulţire ale unor plante, care rezultă în urma fecundării florilor, şi care acumulează, ca substanţe de rezervă, mari cantităţi de lipide.

Vizualizare ca:
Listă
Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
MIEZ DE FLOAREA SOARELUI CRUD 1KG DEPAL   Compozitie: saruri minerale cu un continut bogat in magneziu, fier, cupru, iod, vitamine E, complexul de vitamine grupa B, acizi grasi esentia..
0,00 ron
PUDRA PROTEICA DE CANEPA 500G CANAH
PUDRA PROTEICA DE CANEPA 500G CANAH Cutie 500 g Pudra proteica din seminte de canepa naturala  Pudra proteica de canepa naturala sau certificată ecologic contine 50% proteina com..
40,00 ron
SEMINTE CANEPA DECORTICATE 100g PHYTOPHARM
SEMINTE CANEPA DECORTICATE 100g PHYTOPHARM Ingrediente: seminte de canepa decorticate ..
7,50 ron
SEMINTE CHIA MY BIO
SEMINTE CHIA MY BIO 200g   Seminţele de Chia vă oferă necesarul de uleiuri Omega 3 şi Omega 6. Seminţele de Chia conţin 30% uleiuri, 30% este Omega 3 şi 40% Omega 6, având o v..
0,00 ron
SEMINTE DE CANEPA 1kg CANAH
  SEMINTE DE CANEPA 1kg CANAH Semintele de canepa sunt unele dintre cele mai nutritive alimente. Gustul lor este similar cu cel al semintelor de pin si de floarea soarelui. Ind..
65,00 ron
SEMINTE DE CANEPA 500g CANAH
SEMINTE DE CANEPA 500g CANAH Semintele de canepa sunt unele dintre cele mai nutritive alimente. Gustul lor este similar cu cel al semintelor de pin si de floarea soarelui. Indicaţii ter..
37,00 ron
SEMINTE DE CANEPA DECORTICATE RAW BIO 250G DRAGON SUPERFOODS
SEMINTE DE CANEPA DECORTICATE RAW BIO 250G DRAGON SUPERFOODS   Semintele de canepa, pe langa faptul ca au un gust placut de nuci, sunt si extrem de pretioase pentru mentinerea sanatati..
0,00 ron
SEMINTE DE IN AURII BIO 200G DRAGON SUPERFOOD
SEMINTE DE IN AURII BIO 200G DRAGON SUPERFOOD   Semintele de in aurii sunt mult mai gustoase decat cele maronii, au un gust placut de nuci. Semintele de in aurii au fost la inceputuri ..
9,00 ron
SEMINTE DE PIN 50G MY BIO
SEMINTE DE PIN 50G MY BIO   Contin o cantitate mare de fosfor, elemental care confera energie corpului. Tipic pentru acestia e aroma ca de migdale, care se simte cel mai bine imediat d..
0,00 ron
SEMINTE DE SUSAN NEGRU 100g RAITIP
SEMINTE DE SUSAN NEGRU 100g RAITIP Susanul negru este o sursa deosebita de calciu (1 gram seminte contin 85 miligrame calciu), fier, magneziu, fosfor, mangan,potasiu, zinc, seleniu, lecitina, v..
4,50 ron
SEMINTE DECORTICATE DE CANEPA CANAH 300GR
SEMINTE DECORTICATE DE CANEPA  -CANAH Cantitate: 300 g Semintele de canepa sunt unele dintre cele mai nutritive alimente. Gustul lor este similar cu cel al semintelor de pin si de fl..
24,00 ron
SEMINTE SUSAN INTEGRAL BIO 250g DRAGON SUPERFOODS
SEMINTE SUSAN INTEGRAL BIO 250g DRAGON SUPERFOODS Semintele de susan integrale (nedecorticate) sunt bogate in calciu. Datorita faptului ca sunt integrale, au un continut mai ridicat de fibre. D..
10,00 ron
SOIA PRAJITA 125g FITO-FITT
SOIA PRAJITA 125g FITO-FITT   Boabe de soia prajite -se pot consuma ca si un snack, cu un gust asemanator arahidelor prajite. Se poate adauga la salate, musli, etc pentru gust si t..
5,50 ron
SUSAN NEGRU RAW BIO 200G DRAGON SUPERFOODS
SUSAN NEGRU RAW BIO 200G DRAGON SUPERFOODS   Semintele de susan negru sunt foarte populare in bucataria asiatica. Ele au o aroma mai puternica decat semintele albe, si contin mai mult ..
0,00 ron
Realizat si intretinut de Eugen L. / Prografica Romania / Univers Bio © 2012