Unguente

Vizualizare ca:
Listă
Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
ALIFIE CU GALBENELE MELKFETT
ALIFIE CU GALBENELE MELKFETT Prezentare:cutie 250ml; Este de incredere de generatii intregi pentru protectia pielii intregului organism. Cu extract de galbenele este indicat pentru ingrij..
11,00 ron
ALIFIE IARBA LUPARIEI 100ml AMBRO PLANT
ALIFIE IARBA LUPARIEI 100ml AMBRO PLANT din Iarba-Lupariei, Marul Lupului, Piciorul Lupului, Buruiana de buba-rea Indicatii: acnee, herpes, impetigo, psoriazis, pitiriazis, varice, ulcer va..
22,30 ron
ALPIFRESH CREMA GRASA EMOLIENTA CU GALBENELE SI VIT.E
ALPIFRESH CREMA GRASA EMOLIENTA CU GALBENELE SI VIT.E Ceama grasa emolienta de la AlpiFresh cu extract de galbenele va protejeaza si ingrijeste pielea. Ingrediente precum vitamina E cresc capac..
12,00 ron
APIREVEN CREMA 30g ICDA
APIREVEN CREMA 30g INSTITUTUL DE CERCETARE SI DEZVOLTARE APICOLA BUCURESTI Compozitie: Extract de propolis, ceară de albine, lanolină, ulei de parafină, cetaceum, nicotinat de metil, extra..
18,00 ron
BALSAM ALB 12g SIANG PURE
BALSAM ALB 12g SIANG PURE Se aplica o cantitate mica si se maseaza zonaafectata in caz de dureri musculare, artrite, dureri de spate, entorse, crampe Ingrediente: mentol 28%, salicilat de m..
11,00 ron
BALSAM CU ARDEI IUTE BOTANIS
BALSAM CU ARDEI IUTE BOTANIS 250ml Incalzeste si relaxeaza tesuturile musculare, distruge celulita si activeaza circulatia sangelui. -Extractele continute au ca efect incalzirea, vitalizar..
11,00 ron
BALSAM CU EXTRACT CATINA 30ML QUANTUM PHARM
BALSAM CU EXTRACT CATINA 30ML QUANTUM PHARM   Acţiune:Cicatrizant Ingrediente:Vaselină, pulbere de cătină, parfum. Administrare:La nevoie, se masează până la absorbţie. Pre..
4,30 ron
BALSAM CU EXTRACT DE GALBENELE 150ml TRANSVITAL
BALSAM CU EXTRACT DE GALBENELE 150ml TRANSVITAL Acţiune Actiune benefica asupra pielii aspre, crapate, ranite;  calmant dupa intepaturile de insecte Ingrediente Vaselină,flori ..
12,00 ron
BALSAM CU EXTRACT DE GHEARA DRACULUI HERBAMEDICUS
BALSAM CU EXTRACT DE GHEARA DRACULUI HERBAMEDICUS 250ml Contine: extract de radacini de planta gheara dracului care creste in savana salbatica din Africa de Sud, glicerina simpla, alcool de..
9,50 ron
BALSAM CU EXTRACT GALBENELE 30ML QUANTUM PHARM
BALSAM CU EXTRACT GALBENELE 30ML QUANTUM PHARM   Acţiune Actiune benefica asupra pielii aspre, crapate, ranite;  calmant dupa intepaturile de insecte Ingrediente Vasel..
4,30 ron
BALSAM CU EXTRACT MUSETEL QUANTUM PHARM
BALSAM CU EXTRACT MUSETEL QUANTUM PHARM   Acţiune Antiinflamator; Antiseptic Ingrediente Vaselină albă, flori de muşeţel, parfum. Administrare La nevoie, se masează..
4,30 ron
BALSAM GALBEN 12g SIANG PURE
BALSAM GALBEN 12g SIANG PURE Se aplica o cantitate mica pe piept si pe spate si se maseaza in caz de gripa, raceala si viroze Ingrediente: mentol 15%, salicilat de metil 29%, camfor 8%, ule..
11,00 ron
CREMA CU CASTANE PENTRU PICIOARE GRELE BOTANIS
CREMA CU CASTANE PENTRU PICIOARE GRELE BOTANIS 500ml -cu pompita Crema cu castane are un efect puternic de revitalizare si ingrijire pentru piciarele puternic solicitate si obosite. Co..
18,50 ron
CREMA CU EXTRACT PURIFICAT DE RASINA MUMIE SI SUNGHIT 75ml DAMAR
CREMA CU EXTRACT PURIFICAT DE RASINA MUMIE SI SUNGHIT 75ml DAMAR Adjuvant in: disconfort articular si muscular, disconfort la nivelul coloanei vertebrale, articulatii rigide, vertebre tasat..
32,00 ron
CREMA CU EXTRACT TOTAL DE GALBENELE 40g CETA
CREMA CU EXTRACT TOTAL DE GALBENELE 40g CETA Compozitie: extract din flori de galbenele, vaselina, lanolina vegetala, ceara Actiune: cicatrizanta, antiinflamatoare, bactericida, antiseptica..
5,40 ron
Realizat si intretinut de Eugen L. / Prografica Romania / Univers Bio © 2012