Diverse

Vizualizare ca:
Listă
Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
APARAT LAPTE SOIA HAPAX 8
APARAT LAPTE SOIA HAPAX 8 Aparat pentru preparat lapte de soia, de 1.3 litri, cu vas de inox, fierbere cu termoplonjon care atarna in lapte,fara filtru, astfel se scade fortarea motorului, usur..
173,00 ron
AROMA INHALATOR 2ml SIANG PURE
AROMA INHALATOR 2ml SIANG PURE   Se utilizeaza in afectiunile respiratorii insotite de congestie nazala, in afectiuni insotite de ameteli, senzatii de lesin, raceala Ingrediente: m..
9,00 ron
BORCAN DIN STICLA 60ml AMBRA
BORCAN DIN STICLA 60ml AMBRA Borcan din sticlă brună cu capac negru, robust, potrivit pentru creme, balsamuri, geluri și diverse preparate cosmetice de îngrijire a pielii și părului. ..
6,50 ron
CANA DE CEAI CU SITA DIN PORTELAN
CANA DE CEAI CU SITA DIN PORTELAN   Ca de ceai cu diverse desene  ..
15,50 ron
COMPRESA TERMICA CALD/RECE 135g
COMPRESA TERMICA CALD RECE 135g Pentru activarea compresei se apasa pe discul metalic. Lichidul devine opac si genereaza caldura in cateva secunde. Dupa utilizare produsul se poate activa d..
16,50 ron
COMPRESA TERMICA CALD/RECE 200g Pentru activarea compresei se apasa pe discul metalic. Lichidul devine opac si genereaza caldura in cateva secunde. Dupa utilizare produsul se poate activa d..
19,50 ron
FILTRE CEAI 100buc AGATHA'S BESTER
FILTRE CEAI 100buc AGATHA'S BESTER Usor de utilizat: pana la 0,3 l. Pot fi utilizate fara suport petru filtru. Baza dubla. Materiale: canepa de Manila, celuloza si fibre de etansare. Albi..
0,00 ron
FLACON CRISTAL SPRAY 100ml
FLACON CRISTAL SPRAY 100ml Un flacon estetic, recomandat pentru tonere, sprayuri de față și corp, ape de toaletă, demachiante bifazice, soluții și loțiuni apoase, soluţii alcoolice, p..
5,50 ron
PLASTURI DETOXIFIERE AMEDSSON
PLASTURI DETOXIFIERE AMEDSSON 10BUC Indicatii: Plasturele de detoxofiere absoarbe fluidul in exces din zonele pe care este aplicat, cum ar fi de pe talpi, genunchi, talie, umeri, coate sau ..
40,00 ron
RECIPIENT COSMETIC 5ml
RECIPIENT COSMETIC 5ml Potrivit pentru farduri, pigmenți, balsam, cremă de unghii, anticearcăn, corector, parfum solid, mostre sau alte compoziții cosmetice solide ori sub formă de pudră. ..
0,00 ron
RECIPIENT DE PORTELAN PENTRU CEAI
RECIPIENT DE PORTELAN PENTRU CEAI   Recipient pentru pastrarea ceaiului, din portelan, cu diverse desene ..
15,00 ron
SPRAY IMPOTRIVA TANTARILOR SI CAPUSELOR BROS
SPRAY IMPOTRIVA TANTARILOR SI CAPUSELOR BROS Mod de utilizare Spray BROS pentru tantari si capuse cu aerosol 130/90 ml: Spray BROS pentru tantari si capuse cu aerosol 130/90 ml il&nbs..
12,00 ron
STORCATOR ELECTRIC PRIN PRESARE LA RECE GREENIS SLOW JUICER
Storcator electric prin presare la rece Greenis Slow Juicer 5 ani garantie, materiale BPA free Storcatorul prin presare la rece Greenis este cu siguranta printre cele mai bune storcatoare p..
1.170,00 ron
STORCATOR MANUAL LEXEN Healthyjuicer
  Storcator Manual  LEXEN Healthyjuicer -Storcator ideal pentru cereale germinate, frunze, fructe si legume. -Design deosebit cu baza blocabila -Usor de folosit si de cura..
0,00 ron
STORCATOR SLOW JUICER GREENIS
STORCATOR SLOW JUICER GREENIS   Storcătorul prin presare la rece GREENIS este un storcător robust cu finisaje de lux, care se descurcă ireproșabil atunci când vine vorba de stoarcerea ..
803,00 ron
Realizat si intretinut de Eugen L. / Prografica Romania / Univers Bio © 2012