Complex de plante medicinale

Complexe naturale din plante medicinale si argila, remedii naturiste. Susţin mecanismele proprii de purificare ale organismului.

Vizualizare ca:
Listă
Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
APISAN FORTE 300g
APISAN FORTE 300g   - Ajută la dezvoltarea organismului copiilor în perioada de creştere; - Întârzie sau împiedică apariţia precoce a fenomenelor celulare de îmbătrânire; - Sti..
56,00 ron
APISAN FORTE 400g
APISAN FORTE 400g   - Ajută la dezvoltarea organismului copiilor în perioada de creştere; - Întârzie sau împiedică apariţia precoce a fenomenelor celulare de îmbătrânire; - Sti..
69,00 ron
COLONHELP 480G ZENYTH
COLONHELP 480G ZENYTH   ColonHelp este un curatitor intestinal din fibre vegetale solubile si insolubile, cu continut ridicat de Omega 3 natural. Fibrele din produs, in combinatie..
77,00 ron
COLONHELP DETOX FORTE 240g ZENYTH PHARMACEUTICALS
COLONHELP DETOX FORTE 240g ZENYTH PHARMACEUTICALS ColonHelp Detox Forte este o versiune de ColonHelp in care au fost adaugate ingrediente cu efect puternic detoxifiant. ColonHelp DetoxForte est..
54,00 ron
LAXATIV FORTE NATURAL ZENYTH
LAXATIV FORTE NATURAL ZENYTH cantitate neta 100g Laxativ Forte Natural este un laxativ natural, pe bază de plante, destinat constipației puternice sau ocazionale. Produsul asigură menținere..
26,50 ron
OSTEONAT 275g DACIA PLANT
OSTEONAT 275g DACIA PLANT OSTEONAT este un produs natural obţinut prin asocierea unor săruri de calciu şi magneziu, uşor absorbabile, provenite din surse naturale (alge marine calcaroase) ..
48,50 ron
PACHET DETOX COMPLET HERBAGETICA
PACHET DETOX COMPLET HERBAGETICA   Pachetul Detox COMPLET este una din cele mai avansate și performante soluții cunoscute pentru detoxifierea organismului. Cele 3 produse ale pache..
0,00 ron
SILHOUETTE HELP  ZENYTH
SILHOUETTE HELP  ZENYTH -SilhouetteHelp, un produs pentru SILUETA ta! De ce SilhouetteHelp? -Pentru ca rezultatele se vad dupa prima saptamana de administrare! -Pentru ca slabesti..
44,00 ron
Realizat si intretinut de Eugen L. / Prografica Romania / Univers Bio © 2012